Légy Te is csapattag!

Mint azt az év eleji szösszenetben megírtam, ez az év a változások és fejlesztések éve lesz. Rengeteg feladat vár rám, mindegyik fontos és nem csak rám van hatással.

Szeretnék egy blogger csapatot összehozni!
Ebben a cikkben leírom az elképzelésemet, a feladatokat és elvárásokat és mindent ami egy csapattagra vonatkozhat. Hagyjuk a sablonos "ha úgy érzed..." szövegeket. Olvasd el a tervet és jelentkezz!


A terv a következőképp néz ki!

Jelenleg a MYLIFEFACTORY egy honlapból és 5 db blogból áll, mind különböző blogmotorra építve. Ezeknek a fő témája ugyanaz mint ennek a blognak is, méghozzá, hogy megmutassam, hogy hogyan lehet bizonyos trükköket vagy épp alap dolgokat megcsinálni az adott blogmotoron.

          


Csakhogy, erre egyedül vagyok és ez így nem, hogy horribilis méretű meló de nem is nagyon szórakoztatót. Márpedig a blogolásnak valahol a szórakozásról is szólnia kell.

Jól gondolod, ha arra gondolsz, hogy ezeknek a blogmotoroknak a felülete és a cikkek írása lenne az egyik feladatod.

Persze nem csak ez. Videókat is kellene csinálni a tutorialokhoz, olyan "how to do it?" jelleggel amik felkerülnek az MLF youtube csatornájára.



Heti egy ilyen tutorialt kellene írni, és emellett a saját választott témádban annyi cikket raksz ki amennyit csak szeretnél.. (természetesen politikai, vallási, etnikai és bármilyen törvénytelen és ízléstelen téma kizárva).

Valamint a blog család fő témájával kapcsolatos heti egy cikked felkerül a honlapra a többi blogmotorról tartozó cikkel együtt, onnan pedig minden létező közösségi oldalunkra kikerül.

A blogodat természetesen a saját képedre alakíthatod, azonban van pár színkombináció, logó és név amin nem változtathatsz. Úgy gondolom ez értelem szerű.

Azt kérdezed, hogy miért éri meg ez neked?


  • Egy olyan rendszerhez kapsz hozzáférést ami már készen van. Neked csak írnod és videóznod kell. 
  • Bejáratott, régóta működő oldal. Tehát nem a nulláról indulsz.
  • Mindenképpen neked is gyakorlat. 
  • Minden segítséget meg kapsz, nem csak az elején.
  • Ha jól csinálod és van egy kis eszed, még pénzt is csinálhatsz a dologból. (mindjárt részletezem, hogy mire gondolok)
  • Egy remek csapat tagja lehetsz, ahol idővel csapattalálkozókat és ötletbörzéket is tartunk majd!
Tehát a bevétel szerzés. Igen, erre is van lehetőség. Ha jól csináljuk és a kiépített hálónk megfelelően működik elegendő akkor elegendő olvasót fog hozni a blogodra, ahol a megfelelő módszerekkel bevételre tehetsz szert. Természetesen ezt a pénzt nem tőlem kapod, és Te sem tartozol nekem sem egy forinttal sem és a számlázásban vagy egyéb ügyekben sem tudok segíteni. Ezeket mind neked kell megoldanod. Én csak a felülethez nyújtok admin szintű hozzáférést. 

Mielőtt rákérdeznél, tisztában vagyok vele, hogy a youtube videók termelhetnek pénzt. Ezek azonban csak óriási nézettségnél érik el a kifizetési minimumot, amit videónként szét tudunk osztani és ebben az esetben nyilván intézem is a hivatalos dolgokat. 

Egy szó mint száz, nincs semmiféle szerződés, ez nem egy állás. Maximum gyakorlat és az adott szavad az amire támaszkodhatok ha belevágsz. Részemről ez a rizikója a dolognak. 

Akkor mégis miért ez meg Nekem? Joggal gondolhatod. 

Ez sem titok. Mint mondtam, rengeteg feladat ez egy embernek és szeretném megosztani másokkal. 
A blogspot-os blogom ugyan jól megy, de a honlapot és a többi blogot csak úgy lehet felpörgetni ha megfelelő mennyiségű tartalom és élet van rajta. Erre van szükségem. Te szolgáltatod a tartalmat, közben a magad témájában is írhatsz és még pénzt is kereshetsz. Gyakorlatilag mindenki nyer!

Nos ennyi a terv. Minden blogmotorral egy ember dolgozik és minden közösségi médián közösen jelenünk meg.

Természetesen korhatár és egyéb hasonló feltételek nincsenek! 

Arról, hogy a csapat milyen programokkal dolgozik, akkor adok részletesebb információt ha jelentkezel tagnak! 

Kérlek, ha szeretnél tag lenni, írj nekem valamelyik blog vagy a honlap űrlapján keresztül. 



Megjegyzések